Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

11.03.2014 11:02

Czy macie w swojej kuchni wok? Czy potrawy przygotowane na zwykłej patelni będą takie same jak z woku ?;)

Odpowiedzi (57)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

11.03.2014 18:35

mam i bardzo często korzystam :)

Gracer

Zadanych pytań: 124

11.03.2014 19:09

mam i lubię w nim gotować

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

11.03.2014 19:22

nie potrzebuję woka

Mati13

Zadanych pytań: 1524

11.03.2014 21:18

mam, w smaku różnicy nie dostrzegam, ale lepiej się przygotowuje dania w nim

drmaciej

Zadanych pytań: 6

11.03.2014 21:56

nie mam ale planuję kupić

treonina

Zadanych pytań: 1213

11.03.2014 22:07

mam ale w zasadzie nie używam

paulina2157

Zadanych pytań: 17

12.03.2014 05:54

nie posiadam

Ola1984

Zadanych pytań: 295

12.03.2014 06:38

Mam bardzo porządnego woka żeliwnego Bodum Chambord, zależy o jaką różnicę chodzi, jeśli przygotowujesz dania kuchni chińskiej, na pewno łatwiej je przygotować w woku bo jest pojemniejszy, łatwiej się miesza i można smażyć na dużym gazie. Jeśli tylko chińszczyznę taką jaką znamy w Polsce wystarczy patelnia.

rjustysia

Zadanych pytań: 190

12.03.2014 14:03

W woku rzeczywiście temperatura inaczej się rozchodzi niż na patelni, smaży się szybciej, łatwiej się miesza składniki. Ja używam go tylko do potraw chińskich, do reszty korzystam z patelni.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.03.2014 19:02

Niestety nie mam go.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak