Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kasia35

Zadanych pytań: 218

12.04.2015 10:40

Czy można jakoś uratować masę budyniowa, w której są grudki?

Odpowiedzi (39)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

12.04.2015 13:00

szkoda masła i budyniu. spróbuj ucierać jeszcze mikserem albo może blenderem będzie szybciej

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

12.04.2015 13:13

można przetrzeć przez sitko lub zmiksować

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

12.04.2015 13:22

blender da radę,rozetrze grudki

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

12.04.2015 13:29

albo miser albo nowy budyń

Margo1

Zadanych pytań: 2141

12.04.2015 13:34

Spróbuj blenderem powinno być mniej grudek

paula191919

Zadanych pytań: 54

12.04.2015 15:43

Najlepiej sitko łyżka i przetrzec ; )))

joanna43

Zadanych pytań: 163

12.04.2015 15:46

zmiksować, utrzeć w makutrze lub przecisnąć przez sitko.

mysza75

Zadanych pytań: 96

12.04.2015 16:08

blenderem kiedyś robiłam, ale ostrzegam blender ma to do siebie że masa zrobi się rzadsza, może dlatego że moc blendera jest duża

marzut

Zadanych pytań: 4

12.04.2015 16:38

spróbuj dolać trochę mleka i zblendować

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

12.04.2015 16:58

blender albo nowy budyń

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak