Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kasia35

Zadanych pytań: 218

12.04.2015 10:40

Czy można jakoś uratować masę budyniowa, w której są grudki?

Odpowiedzi (39)

misia53

Zadanych pytań: 339

12.04.2015 21:43

mikser rozrzedza masę , jedynie ucieranie pałką moze coś pomóc

Róża1

Zadanych pytań: 7

12.04.2015 23:22

najpierw robię trzepaczką , a jak nie pomaga to blenderem :-)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

13.04.2015 00:06

Zmiksuj go blenderem.

wyattearp

Zadanych pytań: 102

13.04.2015 12:20

przetrzeć przez sitko

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

13.04.2015 14:15

przetrzeć przez sitko to jedyny sposób

molanka

Zadanych pytań: 14

13.04.2015 16:28

chyba będzie szybciej i efektowniej jak się ugotuje nowy budyń

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

13.04.2015 17:46

Ja do ściętej masy budyniowej dodajemy rozpuszczone, ciepłe masło (około 2 łyżki).

Barbara13

Zadanych pytań: 21

14.04.2015 00:03

wystarczy przetrzeć masę budyniową przez sitko :)

ilka01

Zadanych pytań: 6

19.04.2015 11:12

blenderem można spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak