Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kasia35

Zadanych pytań: 218

11.02.2015 09:07

Czy można smażyć pączki w oliwie? Czy tylko olej wchodzi w rachubę?

Odpowiedzi (42)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.02.2015 10:01

Ja smażę na oleju pączki

Wacław

Zadanych pytań: 1269

11.02.2015 10:01

smażymy tylko na oleju

Renata9

Zadanych pytań: 329

11.02.2015 10:03

Myślę, że oliwa nie nadaje się do smażenia, używam jej tylko do sałatek

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

11.02.2015 10:19

raczej smażenie na oliwie odpada gdyż ma ona specyficzny smak

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

11.02.2015 10:27

smażyłam kiedyś na oleju z dodatkiem smalcu teraz tylko na oleju

Malinka

Zadanych pytań: 302

11.02.2015 10:31

Ja nie ryzykowałabym smażenia pączków na oliwie. Olej lub smalec to moje propozycje :)

Skotka

Zadanych pytań: 0

11.02.2015 10:40

Tylko smalec lub olej:)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

11.02.2015 10:40

Zawsze mieszam olej ze smalcem do smażenia pączków.

pestka

Zadanych pytań: 424

11.02.2015 11:02

nigdy nie użyłabym oliwy do smażenia pączków

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

11.02.2015 11:15

raczej nie, ja smażę na oleju lub na smalcu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak