Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kasia35

Zadanych pytań: 218

11.02.2015 09:07

Czy można smażyć pączki w oliwie? Czy tylko olej wchodzi w rachubę?

Odpowiedzi (42)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.02.2015 14:22

zawsze smażę na oleju

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

11.02.2015 14:53

U mnie olej i smalec wykorzystuje do smażenia

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.02.2015 15:25

zawsze smażę na oleju

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

11.02.2015 15:37

Zawsze smażę tylko na oleju.

Justi2401

Zadanych pytań: 10

11.02.2015 16:31

Ja bym się bała specyficznego smaku oliwy, że przejdzie na pączki.

ilka01

Zadanych pytań: 6

11.02.2015 17:06

ja zawsze smażę na oleju

Róża1

Zadanych pytań: 7

11.02.2015 17:48

jutro nie smażę pączków , ale zawsze jak robię to tylko na oleju , albo dodaję smalcu .

Ola1984

Zadanych pytań: 295

11.02.2015 20:59

Możesz usmażyć na oliwie, ale nie takiej extra vergine, bo ona nie ma wysokiej temperatury dymienia, więc się nie nadaje do dłuższego smażenia. Jednak ja zawsze smażę na oleju lub smalcu, oliwa jest dla mnie za ostra w smaku.

anilewe13

Zadanych pytań: 8

11.02.2015 23:38

smażymy na oleju

Franciszek

Zadanych pytań: 4

12.02.2015 07:53

Tylko na oleju

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak