Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

16.11.2014 22:11

Czy można zrobić risotto ze zwykłego ryżu czy muszę mieć specjalny (niestety nie moge go dostac)? Czy to ma szanse się udać?

Odpowiedzi (39)

Klausia

Zadanych pytań: 251

17.11.2014 22:06

Zrobić nikt nie zabroni, ale pozostaje kwestia smaku, który będzie inny :D

Lucan

Zadanych pytań: 18

17.11.2014 22:35

zwykły jest ok. Jeśli nie zależy na dokłądnym odtworzeniu smaku, to można używać:)

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

17.11.2014 23:03

Ja tez robie ze zwykłego i jest ok.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

17.11.2014 23:28

Zrób ze zwykłego ryżu, a też wyjdzie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

18.11.2014 22:17

można zamienić ale to już nie to samo :)

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

19.11.2014 09:53

robię ze zwykłego

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

21.11.2014 12:01

Oczywiście, też się uda :)

Noruas

Zadanych pytań: 232

22.11.2014 01:29

ja robię zawsze ze zwykłego

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

06.12.2014 13:39

często robię ze zwykłego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak