Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

27.01.2015 10:16

Czy mrozicie rosół , aby mieć późnej gotową bazę do przygotowania sosów i zup typu kremów? Słyszałam ,że można tak robić.

Odpowiedzi (77)

Kasia35

Zadanych pytań: 218

28.01.2015 11:37

nie mroziłam, nie wiedziałam, że tak można

Jastinka

Zadanych pytań: 229

28.01.2015 12:12

nigdy nie mroziłam rosołu

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

28.01.2015 13:55

zdarzyło mi się mrozić rosół, a potem wyciągać do zupy, zwłaszcza z kaczki, który jest bardzo aromatyczny i często odlewam troszeczkę do zamrożenia by potem dodać do jakiejś zupy na szybko;

magda1976

Zadanych pytań: 1

28.01.2015 13:58

Jak najbardziej, jeżeli zostaje to można go zamrozić

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

28.01.2015 15:11

Nie mrożę, wolę ugotować go dzień wcześniej.

Ania84

Zadanych pytań: 67

28.01.2015 15:44

u mnie nigdy nic nie zostaje :)

Kulinarna Ja

Zadanych pytań: 15

28.01.2015 16:07

tak, najlepiej w woreczkach do lodu :)

norweska20

Zadanych pytań: 400

28.01.2015 16:39

nie nie mrożę

Habibi

Zadanych pytań: 690

28.01.2015 18:13

tak, czasami mrożę, ale wcześniej go porządnie odparowuję, aby był bardziej skoncentrowany (doprawiam nim potem sosy i zupy)

Ania67

Zadanych pytań: 1134

28.01.2015 18:41

Nigdy nie mrożę rosołu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak