Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

27.01.2015 10:16

Czy mrozicie rosół , aby mieć późnej gotową bazę do przygotowania sosów i zup typu kremów? Słyszałam ,że można tak robić.

Odpowiedzi (77)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

27.01.2015 17:05

nie mroziłam

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

27.01.2015 17:17

tak czasami mrożę))

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

27.01.2015 18:01

Czasem mrożę i mam bazę bo innej zupy czy sosu. Albo robię flaki na rosole :)

ilka01

Zadanych pytań: 6

27.01.2015 18:27

nigdy nie mroziłam, ale słyszałam, że można :)

as28

Zadanych pytań: 294

27.01.2015 18:46

nigdy nie mroziłam rosołu, zawsze zostaje wszystko zjedzone

halina17

Zadanych pytań: 271

27.01.2015 19:53

Nie mrożę rosołu , gotuję zawsze świeży .

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

27.01.2015 20:30

nigdy nie mroziłam, staram się tak gotować, żeby nic nie zostawało

Cynamonka

Zadanych pytań: 79

27.01.2015 20:40

Nie robiłam tak jeszcze, ale też słyszałam od znajomych, że w ich domach to normalne :)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

27.01.2015 20:43

nigdy nie mroziłam :)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

27.01.2015 21:15

Ja zawsze mam zapas rosołu w zamrażarce kilka małych pojemniczków. Czasami wykorzystuje jako baze do zupy a czasami po prostu odgrzewam jak moje dziecko niespodziewanie dopadnie ochota na rosołek :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak