Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

okrysia

Zadanych pytań: 79

13.04.2017 17:30

Czy podpiekacie spód do sernika??czy na wystudzony dajecie masę serową? Ja zawsze podpiekam 15-20 minut i nie czekam aż wystygnie tylko wylewam masę serową i reszta i dalej piekę, ale ostatnio wyczytałam, że powinno się ten spód wystudzić. Poradźcie jak to naprawdę ma być???

Odpowiedzi (37)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

14.04.2017 07:45

podpiekam i czekam aż ostygnie

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

14.04.2017 09:31

ja podpiekam spód od sernika

Justi2401

Zadanych pytań: 10

14.04.2017 09:44

Ja podpiekam, ale nie czekam aż wystygnie :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

14.04.2017 10:40

Podpiekam wyjmuję z piekarnika i wlewam masę serową;)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

14.04.2017 11:05

zwykle robię spody do sernika z herbatników albo innych kruszkonych ciastek i takiego spodu nie podpiekam

Marcepanowy kącik

Zadanych pytań: 9

14.04.2017 11:11

Własnie piekę serniczek. Podpiekłam spód 10 minut i na gorący wylałam masę z sera.

jola91

Zadanych pytań: 23

14.04.2017 11:40

Jeśli robię zwykły spód, to podpiekam i studzę, a jeśli z herbatników i masła, to od razu wlewam masę serową

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

14.04.2017 11:56

czekam aż przestygnie

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

14.04.2017 12:09

podpiekam spód i studzę

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

14.04.2017 12:11

jeszcze nigdy nie podpiekałam i wychodzi smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak