Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

okrysia

Zadanych pytań: 79

13.04.2017 17:30

Czy podpiekacie spód do sernika??czy na wystudzony dajecie masę serową? Ja zawsze podpiekam 15-20 minut i nie czekam aż wystygnie tylko wylewam masę serową i reszta i dalej piekę, ale ostatnio wyczytałam, że powinno się ten spód wystudzić. Poradźcie jak to naprawdę ma być???

Odpowiedzi (37)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

19.04.2017 01:15

Podpiekam wyjmuję z piekarnika i wlewam masę serową.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

21.04.2017 00:59

nie podpiekam

Klausia

Zadanych pytań: 251

22.04.2017 23:38

Podpiekam raczej.

gosia56

Zadanych pytań: 466

25.04.2017 10:58

Robię róznie ale jak podpiekam to na gorący spód wylewam masę i piekę dalej

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

25.04.2017 17:28

Czasem piekę dzień wcześniej, żeby mieć więcej czasu, ale różnicy nie widzę.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

28.04.2017 21:36

Najczęściej podpiekam

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

28.04.2017 22:27

Zawsze podpiekam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak