Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

23.10.2013 13:49

Czy przy podpiekaniu tarty obciążacie czymś ciasto? np. grochem? Czego można jeszcze użyć?

Odpowiedzi (38)

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

23.10.2013 14:13

Obciążam fasolą. Ale, jak już powyżej wspomniano, planuję kupić kulki ceramiczne :) Są wygodne i do wielokrotnego użytku :)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

23.10.2013 14:19

Ja tylko nakłuwam widelcem

czekoladka_m

Zadanych pytań: 380

23.10.2013 14:25

ja najczęściej nie obciążam, ale można też użyć suchej fasoli albo specjalnych kulek.

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

23.10.2013 14:28

ja nakłuwam widelcem nie obciążam

Motorek

Zadanych pytań: 1446

23.10.2013 14:32

ja nie obciążam tylko nakłuwam

Alex_M

Zadanych pytań: 119

23.10.2013 14:35

czasami nakłuwam, czasami obciążam grochem

BeataJ

Zadanych pytań: 103

23.10.2013 14:51

Ja używam groszku omielanego wymieszanego z kaszą.

Lis

Zadanych pytań: 56

23.10.2013 15:33

Obciążyć można równie ryżem, ale częściej nakłuwam:)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

23.10.2013 15:46

wystarczy ponakłuwać ciasto i nie trzeba niczym obciążać

Dorota37

Zadanych pytań: 468

23.10.2013 15:52

obciążam grochem zawsze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak