Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

23.10.2013 13:49

Czy przy podpiekaniu tarty obciążacie czymś ciasto? np. grochem? Czego można jeszcze użyć?

Odpowiedzi (38)

stefcia

Zadanych pytań: 0

23.10.2013 19:19

Ja ostatnio zasypywałam grochem :)

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

23.10.2013 20:34

ja nigdy nie obciążam tylko nakuwam ciasto widelcem

borgia

Zadanych pytań: 89

23.10.2013 22:51

Ja obciążam fasolą, bo kulek jeszcze nie mam. Ale mam zamiar je mieć :).

Iwusia

Zadanych pytań: 242

23.10.2013 23:00

nie daję nic, nakłuwam tylko

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

24.10.2013 07:21

nakłuwam widelcem

Beata73

Zadanych pytań: 1093

24.10.2013 09:03

nakłuwam widelcem

eMMe

Zadanych pytań: 177

24.10.2013 11:01

Ja obciążam grochem lub drobnymi pieniążkami

jasiek

Zadanych pytań: 1346

26.10.2013 03:03

ta tak, ryżem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak