Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Granita

Zadanych pytań: 249

27.05.2014 11:05

Czy rabarbar do tarty muszę najpierw, nawet po obraniu, zalać gorącą wodą?

Odpowiedzi (36)

Janina

Zadanych pytań: 159

27.05.2014 13:35

Nigdy nie sparzam,;)

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

27.05.2014 13:59

ja daję surowy i jest ok

Malinka

Zadanych pytań: 302

27.05.2014 14:05

Ja rabarbaru nigdy nie zalewałam i jak dla mnie było ok :)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

27.05.2014 14:08

nigdy rabarbaru nie zalewamy gorącą wodą,jemy go nawet na surowo z cukrem

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

27.05.2014 14:27

ja nie zalewam

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

27.05.2014 14:56

nie jest to konieczne

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

27.05.2014 15:01

do ciasta dodaję surowy rabarbar,nie zalewam go wrzątkiem:)

Lidzia

Zadanych pytań: 21

27.05.2014 15:12

Nie zalewam rabarbaru wrzątkiem. W zasadzie jadamy go tylko w sezonie, więc nie sądzę, by był bardzo szkodliwy.

everay

Zadanych pytań: 1

27.05.2014 16:21

nigdy nie zalewałam

Margo1

Zadanych pytań: 2141

27.05.2014 17:57

ja też nie sparzam go wodą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak