Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Granita

Zadanych pytań: 249

27.05.2014 11:05

Czy rabarbar do tarty muszę najpierw, nawet po obraniu, zalać gorącą wodą?

Odpowiedzi (36)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

27.05.2014 19:07

ja też nie zalewam

gibli

Zadanych pytań: 20

27.05.2014 19:37

ja nie zalewałam rabarbaru

Pyszota

Zadanych pytań: 85

27.05.2014 20:56

ja nie zalewam

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

27.05.2014 20:58

zawsze daję surowy rabarbar do ciasta

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

27.05.2014 21:06

ja także daję surowy do ciast

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

27.05.2014 23:02

ja nie zalewam wrzątkiem, tylko daję surowy

Iwusia

Zadanych pytań: 242

27.05.2014 23:25

nigdy nie zalewam wodą

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

28.05.2014 00:13

Ja go nie zalewam gorącą wodą po obraniu na ciasto.

Megg

Zadanych pytań: 69

28.05.2014 09:21

ja dodaję surowy

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

28.05.2014 09:38

jeszcze nie parzyłam rabarbaru

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak