Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

09.02.2015 09:12

Czy robicie grzanki do zupy na zapas ? Czasem zostają mi kromki chleba i chciałabym przygotować z nich trochę grzanek żeby mieć do zupy. Grzanki przygotowuję na patelni z dodatkiem masła - czy z czasem takie grzanki nie zjełczeją ? Gdzie je przechowywać: w lodówce, szczelnie zamkniętym pojemniku czy wystarczy w torebce papierowej ?

Odpowiedzi (25)

Cynamonka

Zadanych pytań: 79

09.02.2015 13:41

Nie, wolę świeże, ciepłe i chrupiące :)

Ania84

Zadanych pytań: 67

09.02.2015 18:26

ja robię bez masełka, dłużej można przechowywać

Rogalik

Zadanych pytań: 84

09.02.2015 19:54

nie,nie robię na zapas

halina17

Zadanych pytań: 271

09.02.2015 21:56

Nie robię nigdy na zapas grzanek , zawsze świeże.

Internetowa Kuchnia

Zadanych pytań: 49

10.02.2015 01:15

Najlepsze oczywiście są świeże, ale jeśli chcesz, możesz je podpiec na patelni, tak jak robisz, lub w piekarniku. Nie dodawaj jednak masla i przechowywuj w zamkniętym pojemniku.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak