Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

13.10.2013 18:49

czy robicie szrlotkę na tradycyjnym cieście kruchym,czy też na biszkopcie??

Najlepsze odpowiedzi (3)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

13.10.2013 19:06

właśnie dzisiaj zrobiłam szarlotkę na kruchym ciecie

Alex_M

Zadanych pytań: 119

13.10.2013 19:44

a różnie. często na kruchym: tradycyjnym, owsianym, z manną, czasami w cieście ucieranym chowam jabłka, najrzadziej chyba na biszkopcie :)

Dorota59

Zadanych pytań: 950

13.10.2013 21:27

wolimy na kruchym

Odpowiedzi (41)

Dorian

Zadanych pytań: 1093

13.10.2013 18:52

robimy obie wersje, ale czesciej na kruchym

gosia56

Zadanych pytań: 466

13.10.2013 18:53

szarlotkę zazwyczaj piekę na kruchym ciescie

kate.500

Zadanych pytań: 1516

13.10.2013 18:54

zazwyczaj na kruchym

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

13.10.2013 18:54

zawsze na kruchym cieście piekę szarlotkę

Renata9

Zadanych pytań: 329

13.10.2013 18:57

tylko na tradycyjnym kruchym cieście

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

13.10.2013 19:07

ja robię na kruchym cieście

Janina

Zadanych pytań: 159

13.10.2013 19:16

Zawsze robię na kruchym. Taka najlepiej nam smakuje;)

Hanna5

Zadanych pytań: 405

13.10.2013 19:16

Na kruchym lub na biszkopcie.

pestka

Zadanych pytań: 424

13.10.2013 19:30

robię zawsze na kruchym , bo uważam ze taka jest najlepsza

Mniam

Zadanych pytań: 87

13.10.2013 19:31

Częściej na kruchym cieście.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak