Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

13.10.2013 18:49

czy robicie szrlotkę na tradycyjnym cieście kruchym,czy też na biszkopcie??

Odpowiedzi (41)

Klisza

Zadanych pytań: 50

13.10.2013 20:34

wolę kruche

Krzysiek3

Zadanych pytań: 58

13.10.2013 20:39

zazwyczaj na kruchym

ao_12

Zadanych pytań: 38

13.10.2013 20:39

najczęściej robię na kruchym cieście

Misada

Zadanych pytań: 18

13.10.2013 20:45

na biszkopcie

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.10.2013 21:36

przeważnie na kruchym cieście

tessinka

Zadanych pytań: 79

13.10.2013 21:37

najczęściej robię na kruchym

Lis

Zadanych pytań: 56

13.10.2013 21:39

U mnie w domu zawsze robimy na kruchym spodzie - nigdy jeszcze nie robiłam na biszkoptowym....

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

13.10.2013 21:41

Robię tradycyjnie na kruchym spodzie

Barbara777

Zadanych pytań: 38

13.10.2013 21:46

ja na cieściem kruchym

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

13.10.2013 21:52

Obie wersje wykonuje, ale z przewaga do ciasta kruchego:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak