Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

13.10.2013 18:49

czy robicie szrlotkę na tradycyjnym cieście kruchym,czy też na biszkopcie??

Odpowiedzi (41)

usmiech

Zadanych pytań: 693

13.10.2013 22:05

klasycznie robię na cieście kruchym

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

13.10.2013 22:25

zdecydowanie na kruchym

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

13.10.2013 22:41

Ja zdecydowanie wolę na kruchym cieście i tylko taką robie.

mysza75

Zadanych pytań: 96

13.10.2013 23:05

na kruchym zazwyczaj, ale zdarza się że na biszkopcie też :-)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

13.10.2013 23:22

zazwyczaj na kruchym, ale zdarza mi sie też na biszkoptowym, czy ucieranym

Ewa

Zadanych pytań: 5

14.10.2013 06:13

Różnie, ale zdecydowanie wolę ciasto kruche :)

monisia1977

Zadanych pytań: 15

14.10.2013 07:16

na kruchym jest lepsza

Ola1984

Zadanych pytań: 295

14.10.2013 07:53

Jeśli szarlotka to na cieście kruchym, a jabłecznik - na biszkopcie, ucieranym itp.

mariel78

Zadanych pytań: 98

14.10.2013 08:24

jeśli szarlotka to tylko na kruchym

Beata73

Zadanych pytań: 1093

15.10.2013 09:49

na kruchym cieście

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak