Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

03.11.2014 09:19

Czy słyszeliście o tym że aby frytki były bardziej chrupiące to trzeba ziemniaki zanurzyć we wrzącej wodzie i potem osuszyć? A może tak robicie ?

Odpowiedzi (28)

berys18

Zadanych pytań: 1434

03.11.2014 09:48

nie słyszałam o tym, nigdy tak nie robiłam

gosia56

Zadanych pytań: 466

03.11.2014 09:53

nie słyszałam o takiej metodzie warto wypróbować

Janina

Zadanych pytań: 159

03.11.2014 09:54

Nie słyszałam, zawsze moczę w zimnej wodzie;)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

03.11.2014 10:08

nigdy tego nie próbowałam

Wacław

Zadanych pytań: 1269

03.11.2014 10:10

nie słyszałem o tym,musze spróbować

Wacław

Zadanych pytań: 1269

03.11.2014 10:13

nie słyszałem o tym,musze spróbować

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

03.11.2014 10:17

nie słyszałam o tym, ciekawe

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

03.11.2014 10:21

zgadza sie sa wtedy smaczniejsze

Camill

Zadanych pytań: 2

03.11.2014 10:52

smaze frytki metoda belgijska czyli plucze je pod woda i osuszam w sciereczce a potem smaze dwa razy a najlepiej nadaje sie do tego smalec a nie olej

olyabuziaczek

Zadanych pytań: 4

03.11.2014 12:35

slyszlam ale nie probowalam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak