Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

03.11.2014 09:19

Czy słyszeliście o tym że aby frytki były bardziej chrupiące to trzeba ziemniaki zanurzyć we wrzącej wodzie i potem osuszyć? A może tak robicie ?

Odpowiedzi (28)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

03.11.2014 13:12

Nie robiłam tak nigdy, zawsze smażę zwyczajnie we frytkownicy.

molanka

Zadanych pytań: 14

03.11.2014 13:27

ja pokrojone ziemniaki wrzucam do zimnej wody i osuszam

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.11.2014 14:49

Słyszałam o tej metodzie. Mówią, że nawet lekko je zagotować, a dopiero potem smażyć.

Ania84

Zadanych pytań: 67

03.11.2014 17:30

ja też nie wiedziałam, spróbuję następnym razem :)

kasia.s

Zadanych pytań: 4

03.11.2014 18:57

Ja też nie słyszałam, trzeba będzie to przetestować:)

as28

Zadanych pytań: 294

03.11.2014 19:08

nie słyszałąm o czym takim, ale wypróbuje

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

03.11.2014 21:13

muszę przetestować tę metodę :)

ada.la

Zadanych pytań: 39

04.11.2014 07:19

nigdy tak nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak