Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Christopher

Zadanych pytań: 31

06.09.2014 21:27

Czy słyszeliście,że jeżeli kotlety przed smażeniem zanurzymy na krótko w wodzie z octem,to będą bardzo soczyste?

Odpowiedzi (67)

erym

Zadanych pytań: 24

07.09.2014 00:22

ciekawy pomysl, warto sprobowac!

Izabela9

Zadanych pytań: 25

07.09.2014 06:58

Pierwszy raz o tym słyszę, ale warto wypróbować i się przekonać czy to działa. na pewno wypróbuje przy najbliższej okazji.

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

07.09.2014 07:48

dziękuję za radę

gosia56

Zadanych pytań: 466

07.09.2014 08:02

nigdy nie słyszałam o tym ale warto wypróbować dziękuję;)

Lidzia

Zadanych pytań: 21

07.09.2014 08:15

Fajnie, a nie będzie pryskać?

gibli

Zadanych pytań: 20

07.09.2014 08:20

obawiam się jak inni, że jednak ocet zmieni smak, ale przy kazji wypróbuję jednego kotlecika dla zaspokojenia ciekawości:) zobaczymy czy jest to dobra metoda:)

Czyki

Zadanych pytań: 72

07.09.2014 08:27

Bardzo ciekawe :) może i ja też spróbuje z jednego ;):)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

07.09.2014 08:30

nie słyszałam tej porady

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

07.09.2014 08:47

nie słyszałam o tym ale spróbuję

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

07.09.2014 09:06

nie znam ale na jednym schabowym wypróbuję i porównam z innym...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak