Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Christopher

Zadanych pytań: 31

06.09.2014 21:27

Czy słyszeliście,że jeżeli kotlety przed smażeniem zanurzymy na krótko w wodzie z octem,to będą bardzo soczyste?

Odpowiedzi (67)

mysza75

Zadanych pytań: 96

07.09.2014 09:07

nie słyszałam o tym, nowość to dla mnie

Ola1984

Zadanych pytań: 295

07.09.2014 09:09

Ja często dodaję do marynaty cytrynę, ma podobne działanie jak ocet, choć delikatniejsze.

noninka77

Zadanych pytań: 33

07.09.2014 09:10

Pierwsze słyszę ale może warto spróbować :)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

07.09.2014 09:51

ja nie słyszałem

Seba

Zadanych pytań: 1313

07.09.2014 09:55

Pierwsze słysze, ale napewno spróbuję

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

07.09.2014 10:13

ja nie słyszałam

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

07.09.2014 10:24

ciekawa rada, wypróbuje

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

07.09.2014 10:25

nie próbowałam i czekam na wynik eksperymentu

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

07.09.2014 10:47

nigdy nie próbowałam i nawet nie słyszałam o takiej metodzie przy najbliższej okazji trzeba by było wypróbować

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

07.09.2014 11:35

słyszałam o tym, zwłaszcza gdy robi sią kotlety z twardszych mięs np. dziczyzny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak