Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

22.12.2014 07:14

Czy świąteczny bigos gotujecie na mięsie? Jeżeli tak, to na jakim ?

Odpowiedzi (56)

Mniam

Zadanych pytań: 87

24.12.2014 09:12

Nie robię bigosu na Święta. Dodaję mięso wieprzowe, ale najpyszniejszy wychodzi na żeberkach :)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

24.12.2014 20:41

ja bigos robię na żeberkach

kasiaw

Zadanych pytań: 470

25.12.2014 11:17

ja dodaję mięso wieprzowe i kiełbaskę jednak żeby nie było to samo chude mięso do bigosu potrzeba czegoś z tłuszczykiem ja dodaję też żeberka

AgaS10

Zadanych pytań: 650

28.12.2014 14:54

gotuję z mięsem...to znaczy mięso najpierw przesmażam

wojtek9929

Zadanych pytań: 0

03.01.2015 14:28

Tak, najlepiej różnym: łopatka, szynka - wszystkiego po trochu, no i kiełbasa.

jasiek

Zadanych pytań: 1346

01.02.2015 13:17

na kiełbasce i boczku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak