Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Monika37

Zadanych pytań: 40

06.10.2013 00:35

Czy w naczyniu żaroodpornym przygotowujecie potrawy tylko w piekarniku czy może zdarzyło się wam postawić na palniku ja bardzo często duszę na palniku i naczynie mam już 6 lat nie pękło

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

06.10.2013 07:07

jeszcze ni próbowałam stawiać bezpośrednio na palniku,a to nie dla tego że stracę naczynie tylko szkoda byłoby mi jedzonka które było w tym naczyniu:)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

06.10.2013 00:36

Ja raz robiłam i mi pękło i teraz zawsze robię tylko w piekarniku

misia53

Zadanych pytań: 339

06.10.2013 00:57

Ja raczej w piekarniku choć zdarzyło mi się też i na gazie upichcić ... jednak z obawy przed utratą naczynia nie ryzykuję stawiając na gazie

Odpowiedzi (38)

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

06.10.2013 01:15

czasem tak gotuję w żaroodpornym ale na gaz kładę płytkę, i też mi nie pękło

pati100015

Zadanych pytań: 10

06.10.2013 01:25

nieźle, to mi jeszcze do głowy nie przyszło, gratuluję pomysłowości;

Izabela9

Zadanych pytań: 25

06.10.2013 07:05

Ja zawsze tylko w piekarniku.

berys18

Zadanych pytań: 1434

06.10.2013 07:33

robiłam tylko w piekarniku, nie próbowałam na palniku

Konczi

Zadanych pytań: 632

06.10.2013 07:39

robię w piekarniku tylko i wyłącznie

Janina

Zadanych pytań: 159

06.10.2013 07:39

To masz wielkie szczęście, bo ja na palniku to sobie załatwiłam już parę naczyń i nigdy więcej nie postawię tylko do piekarnika;)

okrysia

Zadanych pytań: 79

06.10.2013 07:48

robie w piekarniku, bo na gazie juz mi pękło

iwi

Zadanych pytań: 115

06.10.2013 07:59

Zawsze robię w piekarniku

Ola1984

Zadanych pytań: 295

06.10.2013 08:19

Zawsze w piekarniku, po co ryzykować pęknięcie naczynia?

Motorek

Zadanych pytań: 1446

06.10.2013 08:35

ja robię tylko w piekarniku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak