Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Monika37

Zadanych pytań: 40

06.10.2013 00:35

Czy w naczyniu żaroodpornym przygotowujecie potrawy tylko w piekarniku czy może zdarzyło się wam postawić na palniku ja bardzo często duszę na palniku i naczynie mam już 6 lat nie pękło

Odpowiedzi (38)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

06.10.2013 10:56

ja podobno słyszałam że naczynie mozna grzać na gazie ,ale ja bym nie ryzykowała ,w naczyniu żarodpornym przygotowuje w piekarniku

margaret

Zadanych pytań: 4

06.10.2013 10:59

i w piekarniku i na palniku:) jest całe

Malinka

Zadanych pytań: 302

06.10.2013 11:23

Ja naczynia żaroodpornego używałam w piekarniku i stawiałam normalnie na gaz i nic się z nim nie działo. Jednak teraz mam płytę indukcyjną i niestety teraz mogę używać go tylko w piekarniku.

mysza75

Zadanych pytań: 96

06.10.2013 11:35

nigdy nie stawiałam na palniku, piekę tylko w piekarniku

Jastinka

Zadanych pytań: 229

06.10.2013 12:25

ja używam tylko w piekarniku

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

06.10.2013 12:39

częściej w piekarniku ale zdarza się także na palniku i nie pękło :)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

06.10.2013 13:03

tylko w piekarniku

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

07.10.2013 18:15

nigdy nie robiłam czegoś takiego ,lepiej piec e piekarniku , bo do tego służy,do zapiekania a nie gotowania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak