Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Katrina.u

Zadanych pytań: 3

08.02.2016 18:57

Czy warzywa upieczone na grillu tracą wartości odżywcze?

Odpowiedzi (33)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

08.02.2016 21:35

Warzywa upieczone na grillu tracą mało wartości odżywczych.

gregor#

Zadanych pytań: 3

08.02.2016 21:53

odpowiednio grilowane, nie przy dużej temperaturze nie tracą nic ze swoich wartości odżywczych

Janina

Zadanych pytań: 159

08.02.2016 22:01

Na pewno najzdrowsze są zjadane na surowo ewentualnie gotowane na parze. Jeżeli są grillowane na tackach wtedy pozostają wartościowsze niż te bezpośrednio z rusztu;))

Franciszek

Zadanych pytań: 4

09.02.2016 01:12

raczej tracą wartości odżywcze

Betka

Zadanych pytań: 668

09.02.2016 01:20

niestety tak

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

09.02.2016 08:13

nie grilluje warzyw wolę gotowane

bertpvd

Zadanych pytań: 19

09.02.2016 09:12

obawiam się, że tak

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

09.02.2016 09:21

raczej nie tracą

pestka

Zadanych pytań: 424

09.02.2016 09:35

najczęściej warzywa gotuję na parze a jeżeli grilluję to kładę na tackach

Wacław

Zadanych pytań: 1269

09.02.2016 09:42

zdrowsze sa warzywa gotowane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak