Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

26.08.2014 13:31

Czy wiecie, że w natce pietruszki więcej witamin jest w łodyżkach niż listach ? Ja zawsze te łodyżki też wykorzystuję. więc witaminy się nie marnują.

Odpowiedzi (42)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

26.08.2014 15:06

najczęściej kroję same listki ale dobrze wiedzieć i zmienić przyzwyczajenie

migotka28

Zadanych pytań: 20

26.08.2014 15:07

ja też łodyżki zawsze kroję tylko kawałeczek odcinam od dołu i wyrzucam

marta19

Zadanych pytań: 41

26.08.2014 15:31

przydatna informacja, wczoraj akurat robiłam sobie tonik z natki pietruszki, użyłam tylko listków, łodyżki wyrzuciłam Już teraz tak nie będę robić ;)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

26.08.2014 15:33

Natkę siekam z łodyżkami i na bieżąco i do mrożenia ale o tej właściwości nie wiedziałam.Teraz już jestem mądrzejsza o tą wiedzę:)

Ali

Zadanych pytań: 0

26.08.2014 15:44

Zawsze używam również łodyżek.

everay

Zadanych pytań: 1

26.08.2014 16:22

również używam natki i łodyżek

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

26.08.2014 16:23

Dziękuję za Wspaniałą poradę

Róża1

Zadanych pytań: 7

26.08.2014 16:52

ja zawsze kroję z łodyżkami :-)

caralajna

Zadanych pytań: 435

26.08.2014 17:23

tak wiem i jem ją codziennie w postaci 'pesto' na kanapkę, bardzo polecam :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

26.08.2014 17:51

Dzięki, dobrze wiedziec

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak