Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

26.08.2014 13:31

Czy wiecie, że w natce pietruszki więcej witamin jest w łodyżkach niż listach ? Ja zawsze te łodyżki też wykorzystuję. więc witaminy się nie marnują.

Odpowiedzi (42)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

27.08.2014 07:37

ja także kroję wraz z łodyżkami

kasiaw

Zadanych pytań: 470

27.08.2014 08:26

Ja wykorzystuję całość zarówno liście jak i łodyżki

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

27.08.2014 09:02

tez staram się wykorzystywać łodyżki

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

27.08.2014 14:18

wiedziałam, lubię natkę, łodyżki wykorzystuje do wywarów

Czyki

Zadanych pytań: 72

27.08.2014 14:27

Łodyżki dodaję do zup, a natkę kroję na drobno :) ale szczerze nie zastanawiałam się nad witaminami, ale masz rację w 100 % :):)

mysliwy

Zadanych pytań: 0

27.08.2014 16:25

ja nie wiedziałem:)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

27.08.2014 18:10

ciekawa informacja warta wypróbowania

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

27.08.2014 20:22

Łodyżki tylko do rosołu używam.

pestka

Zadanych pytań: 424

27.08.2014 20:38

do tej pory zawsze wolałam listki , a tera będą i łodyżki

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

27.08.2014 21:22

ciekawe, zawsze wyrzucam łodyżki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak