Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Żaneta Siergiej

Zadanych pytań: 1

10.12.2014 19:44

czy zalewę do wedzenia mięsa należy zagotować ostudzić i dopiero zalać mięso?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

11.12.2014 08:44

zawsze zalewam zimną zalewą

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

11.12.2014 09:46

należy zalać mięso zimną zalewą i tak przygotowane postawić w chłodnym miejscu najlepiej w lodówce

mysza75

Zadanych pytań: 96

11.12.2014 12:02

zawsze zimną zalewą zalewam mięso

Odpowiedzi (34)

migotka28

Zadanych pytań: 20

10.12.2014 21:14

ja mięsko do wędzenia zalewam zalewąpeklową ze zwykłą kranówą bez gotowania

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

11.12.2014 06:09

zimna zalewa

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.12.2014 07:19

Tak, dokładnie tak jak piszesz ,zalewamy zimną zalewą

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

11.12.2014 08:00

Zalewa musi być zimna

berys18

Zadanych pytań: 1434

11.12.2014 08:12

my wkładamy mięso do zimnej zalewy

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

11.12.2014 08:37

zawsze zalewam zimną zalewą i pozostawiam mięso na kilka dni

Renataj

Zadanych pytań: 1275

11.12.2014 08:53

Solankę przygotowuję z zimnej przegotowanej wody lub zwykłej zimnej kranówki.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

11.12.2014 09:08

ja wkładam do zimnej zalewy

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.12.2014 09:21

zimną zalewą

Klausia

Zadanych pytań: 251

11.12.2014 10:02

Robi się tak jak napisałaś :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak