Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Żaneta Siergiej

Zadanych pytań: 1

10.12.2014 19:44

czy zalewę do wedzenia mięsa należy zagotować ostudzić i dopiero zalać mięso?

Odpowiedzi (34)

Anna133

Zadanych pytań: 143

13.12.2014 07:34

ja tez mam ze studni i nie gotuję, ale gdybyś zalała ciepłą białko mięsa by z wierzchu się zcieło, a w takim przypadku, już aromat ma ciężko wejść do srodka :)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

13.12.2014 19:15

zawsze zimna,gorąca zetnie białko w mięsie i bedzie suche

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

15.12.2014 17:39

zimną zalewą

pestka

Zadanych pytań: 424

21.01.2015 13:42

zalewam zimną zalewą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak