Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Żaneta Siergiej

Zadanych pytań: 1

10.12.2014 19:44

czy zalewę do wedzenia mięsa należy zagotować ostudzić i dopiero zalać mięso?

Odpowiedzi (34)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

11.12.2014 17:19

zalewam zawsze zimna zalewą

Michał2

Zadanych pytań: 32

11.12.2014 18:26

na pewno zimną wodą, ogorącej nie słyszałem

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

11.12.2014 18:40

tylko zimna zalewa

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

11.12.2014 18:56

jeśli masz dobrą wodę z kranu lub studni, to nie musi być przegotowana, ale zawsze musi być zimna

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

11.12.2014 20:22

zawsze zalewa się zimną ;)

as28

Zadanych pytań: 294

11.12.2014 21:42

zalewa musi być zimna

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

11.12.2014 23:08

ja zagotowuj wodę z przyprawami i ją studzę,dopiero zimną zalewam mięso,ale też słyszałam ,że mozna zalać nieprzegotowaną,jednak sama takiej nie dawałam:)

engie23

Zadanych pytań: 1

12.12.2014 08:57

ja zalewam zawsze zimną

Seba

Zadanych pytań: 1313

12.12.2014 09:35

zalewam zimną zalewą

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

12.12.2014 13:12

zalewam zimną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak