Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

09.02.2014 10:02

Czym najlepiej smarować ciasto francuskie - białkiem czy żółtkiem ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

09.02.2014 10:26

też smaruję całym roztrzepanym jajkiem:)

PaniMISIOWA

Zadanych pytań: 1119

09.02.2014 10:12

ja smaruję całym rozkłóconym jajkiem

Beatris

Zadanych pytań: 43

09.02.2014 10:05

Białkiem smaruję brzegi ciasta, jak robię nadziewane i chcę, żeby mi się dobrze skleiło. Natomiast wierzch ciasta smaruję żółtkiem dla lepszego koloru.

Odpowiedzi (30)

dorrota

Zadanych pytań: 10

09.02.2014 10:04

ja smaruje całym, roztrzepanym jajkiem z odrobiną mleka

Margo1

Zadanych pytań: 2141

09.02.2014 10:04

Smarujemy białkiem

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

09.02.2014 10:10

Ja zawsze smaruję białkiem

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

09.02.2014 10:10

Żółtkiem, ale czasem jak nie mam jajka to delikatnie smaruję mlekiem

Mira85

Zadanych pytań: 90

09.02.2014 10:12

zawsze smaruję białkiem

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

09.02.2014 10:14

ja smaruję białkiem

Renata9

Zadanych pytań: 329

09.02.2014 10:15

ja smaruję całym roztrzepanym jajkiem

berys18

Zadanych pytań: 1434

09.02.2014 10:16

ja smaruję całym jajkiem

mysza75

Zadanych pytań: 96

09.02.2014 10:18

ja smaruję całym jajkiem roztrzepanym

gibli

Zadanych pytań: 20

09.02.2014 10:32

ja smaruję całym roztrzepanym jajkiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak