Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

09.02.2014 10:02

Czym najlepiej smarować ciasto francuskie - białkiem czy żółtkiem ?

Odpowiedzi (30)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

09.02.2014 11:42

Ja tez smaruję całym jajkiem.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

09.02.2014 11:54

nie wiem czym lepiej, czasem smaruje białkiem, czasem całym jajkiem

Iwusia

Zadanych pytań: 242

09.02.2014 12:01

smaruje roztrzepanym jajkiem

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

09.02.2014 13:00

ja tylko białkiem

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

09.02.2014 13:31

zazwyczaj białkiem

wyattearp

Zadanych pytań: 102

09.02.2014 13:44

ja smaruję jajkiem roztrzepanym

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

09.02.2014 14:50

smaruję najczęściej rozkłóconym jajkiem

mirecka12

Zadanych pytań: 66

09.02.2014 16:38

ja białkiem

plocia

Zadanych pytań: 561

09.02.2014 16:39

Ciasto francuskie zawsze smaruję białkiem, skleja się bardzo dobrze.

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

11.01.2015 00:48

ja też białkiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak