Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

09.02.2014 10:02

Czym najlepiej smarować ciasto francuskie - białkiem czy żółtkiem ?

Odpowiedzi (30)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

09.02.2014 10:34

Ja smaruję całym jajkiem

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

09.02.2014 10:45

żółtkiem z mlekiem lub samym mlekiem

gosia56

Zadanych pytań: 466

09.02.2014 10:46

ja smaruję wodą albo białkiem

krokus

Zadanych pytań: 145

09.02.2014 10:51

ja smaruje całym roztrzepanym jajkiem

kate.500

Zadanych pytań: 1516

09.02.2014 10:53

ja smaruje maslem klarowanym lub niczym

Ola1984

Zadanych pytań: 295

09.02.2014 11:03

Ja smaruję rozkłóconym jajkiem.

Niki22

Zadanych pytań: 46

09.02.2014 11:11

ja smaruję białkiem

Dorian

Zadanych pytań: 1093

09.02.2014 11:13

smaruje roztrzepanym jajkiem

Janina

Zadanych pytań: 159

09.02.2014 11:20

Smaruję całym jajkiem;)

kicius

Zadanych pytań: 9

09.02.2014 11:28

sparuje jajkiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak