Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

28.03.2014 17:05

czym przykryć ciasto jak za mocno się na wierzchu upiekło a środek jeszcze nie jest gotowy?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

28.03.2014 17:27

Przykryj papierem do pieczenia.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

28.03.2014 17:18

Ja przykrywam papierem do pieczenia :)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

28.03.2014 17:32

można przykryć kawałkiem folii aluminiowej

Odpowiedzi (27)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

28.03.2014 17:35

dziękuję, zaraz wykorzystam do drożdżówki

Beata23

Zadanych pytań: 335

28.03.2014 17:54

ja przykrywam folią aluminiową

mysza75

Zadanych pytań: 96

28.03.2014 17:58

folia aluminiowa albo papier do pieczenia

Iwusia

Zadanych pytań: 242

28.03.2014 17:58

zazwyczaj przykrywam papierkiem po maśle lub margarynie - który został mi z przygotowania ciasta ;)

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

28.03.2014 18:16

Ja używam papieru do pieczenia.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

28.03.2014 19:05

Ja przykrywam papierem do pieczenia

ao_12

Zadanych pytań: 38

28.03.2014 19:19

ja też jak większość z Was używam papieru do pieczenia

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

28.03.2014 19:28

Ja przykrywam folia aluminiową.

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

28.03.2014 19:29

Albo folia aluminiowa albo papier do pieczenia

pestka

Zadanych pytań: 424

28.03.2014 19:38

przykrywam papierem do pieczenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak