Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

28.03.2014 17:05

czym przykryć ciasto jak za mocno się na wierzchu upiekło a środek jeszcze nie jest gotowy?

Odpowiedzi (27)

gosia56

Zadanych pytań: 466

28.03.2014 20:32

można przykryć papierem do pieczenia albo folią aluminiową

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

28.03.2014 20:38

folią aluminiową .

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

28.03.2014 20:44

Ja do tego używałam drugiej blachy, miałam tak często w starym piekarniku.

Róża1

Zadanych pytań: 7

28.03.2014 20:51

przykrywam też folią aluminiową:-)

erym

Zadanych pytań: 24

28.03.2014 20:51

dokladnie folia lub papier do pieczenia

Janina

Zadanych pytań: 159

28.03.2014 23:03

Ja przykrywam folią aluminiową;)

Janina

Zadanych pytań: 159

28.03.2014 23:03

Ja przykrywam folią aluminiową;)

Czyki

Zadanych pytań: 72

29.03.2014 08:56

Ja przykrywam folia aluminiową:)sprawdza się

Margo1

Zadanych pytań: 2141

29.03.2014 10:41

zależy co mam w domu albo folia aluminiowa albo papier

malaczarna23

Zadanych pytań: 616

29.03.2014 14:01

ja przykrywam papierem do pieczenia i wyłączam górną grzałkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak