Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

28.03.2014 17:05

czym przykryć ciasto jak za mocno się na wierzchu upiekło a środek jeszcze nie jest gotowy?

Odpowiedzi (27)

meow

Zadanych pytań: 0

29.03.2014 14:59

oprócz przykrycia zmień obieg w piekarniku, aby grzało tylko od dołu

Milka100

Zadanych pytań: 76

29.03.2014 15:41

folią aluminiową lub papierem do pieczenia

Milka100

Zadanych pytań: 76

29.03.2014 15:42

folią aluminiową lub papierem do pieczenia

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

29.03.2014 18:06

ja zawsze używam papieru do pieczenia, polecam sprawdza się

teresa18

Zadanych pytań: 502

29.03.2014 20:20

Ja przykrywam papierem sniadaniowym

teresa18

Zadanych pytań: 502

29.03.2014 20:21

Ja przykrywam papierem sniadaniowym

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

15.04.2014 12:33

folią aluminiową lub papierem do pieczenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak