Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

23.03.2015 14:10

czym się kierować wybierając mięso na tatara?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

24.03.2015 08:52

musi być jasno różowe i mieć odpowiedni zapach

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

23.03.2015 23:01

Świeżością i składem jeśli wybierasz pakowane.

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

26.03.2015 14:23

wyglądem, zapachem, jeśli jest paczkowane to datą :)

Odpowiedzi (25)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

23.03.2015 14:12

Jak tatar, to młoda różowa, polędwica wołowa.Stare mięso wołowe, szybko czarnieje, będziesz widziała to w sklepie.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

23.03.2015 14:27

polędwica musi być bardzo świeża warto zwrócić uwagę na wygląd i zapach

pestka

Zadanych pytań: 424

23.03.2015 14:33

na tatar najlepsza , świeża młoda polędwica wołowa

Barbara777

Zadanych pytań: 38

23.03.2015 14:36

świeże rózowe mięso to podstaw

berys18

Zadanych pytań: 1434

23.03.2015 14:54

wołowina nie może być zbyt iemna i zeschnięta

Michał2

Zadanych pytań: 32

23.03.2015 14:58

mięso musi być przede wszystkim świeże

gosia56

Zadanych pytań: 466

23.03.2015 14:59

musi mieć ładny rózowy kolor

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.03.2015 15:01

Mięso musi być koloru jasnego nie ciemnego

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

23.03.2015 15:12

kolorem i zapachem

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

23.03.2015 15:13

świeże,młode mięso wołowe polędwica lub legawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak