Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

23.03.2015 14:10

czym się kierować wybierając mięso na tatara?

Odpowiedzi (25)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

24.03.2015 07:24

kolorem oraz zapachem mięsa

misia53

Zadanych pytań: 339

27.03.2015 12:29

z tym kolorem to jest sciema , teraz mięso leży długo i jest różowe , działają konserwanty i" polepszacze". Mialam mięso ze wsi i wiem jak szybko ciemnieje. Teraz trudno jest rozpoznać świeżość mięsa , no chyba że już go czuć......

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

28.03.2016 23:20

świeżością i kolorkiem

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

13.07.2016 09:37

świeżość i kolor to podstawa

Wacław

Zadanych pytań: 1269

17.01.2017 10:27

mięso musi byc bardzo świeże

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak