Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

23.03.2015 14:10

czym się kierować wybierając mięso na tatara?

Odpowiedzi (25)

Habibi

Zadanych pytań: 690

23.03.2015 15:22

Poza wyglądem samego mięsa ważne jest, aby nie oceniać go poprzez szybę lady chlodniczej, gdzie świeci "odpowiednia" żarówka zmieniającą wygląd mięsa na świeższe ;) Trzeba poprosić sprzedawcę o pokazanie kawałka w świetle dziennym :)

erym

Zadanych pytań: 24

23.03.2015 15:27

tylko, swieza mloda poledwica z pewnego zrodla!

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

23.03.2015 15:44

na tatar zdecydowanie najlepsza jest wołowa polędwica i kupowana tam gdzie jesteś pewna że mięsko jest świeże

Konczi

Zadanych pytań: 632

23.03.2015 15:57

świeżością i kolorkiem :)

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

23.03.2015 16:03

świeże i ładny jasno czerwony kolor.Nie może być ciemna i obeschnięta

mysza75

Zadanych pytań: 96

23.03.2015 16:36

sklep w jakim kupujesz, kolor, zapach, generalnie kupuje tylko w miejscu które mam sprawdzone mięso i sama sobie miele

Alex_M

Zadanych pytań: 119

23.03.2015 16:39

mięso powinno być świeże i mieć ładny kolor

Czyki

Zadanych pytań: 72

23.03.2015 17:18

Kolor i zapach. Nie kupuj ciemnego mięsa.

AgaS10

Zadanych pytań: 650

23.03.2015 18:48

Jasne różowe mięso :)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

23.03.2015 19:27

Popieram Habibi, kolor i świeżość mięsa należy sprawdzać przy dziennym świetle :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak