Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

17.09.2013 20:06

Do czego (oprócz bezy) mogę wykorzystać same białka?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.09.2013 20:07

ciasteczka kokosowe albo orzechowe

alaaa

Zadanych pytań: 201

17.09.2013 20:29

babka z białek, kokosanki, blat kokosowy do tortu, kotlety w pianie, zamrozić

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

17.09.2013 20:15

ciasteczka z wiórkami kokosowymi, są pyszne

Odpowiedzi (29)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

17.09.2013 20:08

jest takie ciasto amerykańskie na samych białkach w nazwie cos z anioła - anielskie ciasto chyba, albo jeszcze francuskie makaroniki :)

Habibi

Zadanych pytań: 690

17.09.2013 20:10

keksik makowy, biszkopt, babkę - wszędzie, gdzie są całe jajka, możesz zastąpić je białkami

Janina

Zadanych pytań: 159

17.09.2013 20:10

Ja mam fajny przepis na ciato tulipan;)

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

17.09.2013 20:11

piekłam kiedyś ciasteczka z wiórkami kokosowymi albo pieguska z makiem

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

17.09.2013 20:13

U mne jest przepis na pyszne ptasie mleczko z białek.

Renata9

Zadanych pytań: 329

17.09.2013 20:14

można zrobić pyszne ciasto na samych białkach

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

17.09.2013 20:14

jest kilka ciast ja piekłam pieguska,można ubić na sztywno i dodać do sernika albo jakieś ciasteczka np "kokoski"

Izabela9

Zadanych pytań: 25

17.09.2013 20:16

Ja zawsze jak zostają mi same białka piekę babkę. Moja teściowa mrozi białka w plastikowym pojemniczku.

Renata9

Zadanych pytań: 329

17.09.2013 20:17

można też białka zamrozić, jeśli ich nie chcesz teraz wykorzystywać

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

17.09.2013 20:21

prawie do każdego ciacha :) zastąp po prostu jajka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak