Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

17.09.2013 20:06

Do czego (oprócz bezy) mogę wykorzystać same białka?

Odpowiedzi (29)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

17.09.2013 22:19

ciasto z samych bialek,fr.makaroniki,lukier,omlet z samych bialek :)

dziewczyna_z_kodeksem

Zadanych pytań: 0

17.09.2013 22:26

lukier albo ciasto z białek

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

18.09.2013 09:18

Polecam zrobić podkład do tortu i przełożyć z biszkoptem

Magda24

Zadanych pytań: 148

18.09.2013 09:57

racuszki z białek są delikatne

probofka

Zadanych pytań: 5

18.09.2013 10:40

do ciasta "Białkowiec"

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

18.09.2013 11:28

babka na białkach

Marta1986

Zadanych pytań: 859

18.09.2013 13:17

babka,bezy,ciasteczka

MAR3STA

Zadanych pytań: 1541

12.05.2016 22:14

Do lukru i do biszkopta

anulka69

Zadanych pytań: 368

08.03.2017 08:53

głównie do bezy, ale jak mam niewiele to dodajwykorzystuję do jajecznicy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak