Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

17.09.2013 20:06

Do czego (oprócz bezy) mogę wykorzystać same białka?

Odpowiedzi (29)

Megg

Zadanych pytań: 69

17.09.2013 20:24

polecam keks z bakaliami

ben-ka

Zadanych pytań: 459

17.09.2013 20:32

Ja sobie białka mrożę a jak nazbieram dużo,to robię ciasto czekoladowe na białkach lub dodaję do ciast kruchych jako "piankę" z różnymi dodatkami.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

17.09.2013 20:50

Kokosanki, bezy, keks. Białka można zamrozić i mając większą ilość przygotować np. blaty bezowe to tortów. Białka można także wykorzystać do smarowania drożdżowych rogali przed pieczeniem.

sasanka

Zadanych pytań: 22

17.09.2013 21:05

do zwężającej pory maseczki na twarz :D

Róża1

Zadanych pytań: 7

17.09.2013 21:11

ciasteczka kokosowe

marta7

Zadanych pytań: 11

17.09.2013 21:12

babka z białek- bardzo dobra

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

17.09.2013 21:14

do kokosanek

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.09.2013 21:14

ja z białek piekę babeczki, kokosanki albo bezy :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

17.09.2013 21:14

zapraszam do mej księgi są smaczne robiłam

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

17.09.2013 21:28

ciastka kokosowe, bezy, babka z białek.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak