Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

halina17

Zadanych pytań: 271

12.04.2014 16:38

Do pieczenia serników używacie masła o zawartości 82 % czy margaryny?

Odpowiedzi (44)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

12.04.2014 19:42

Używam masła o zawartości 82 % tłuszczu, bo wg. mnie wyjdzie wtedy lepszy, niż na margarynie.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

12.04.2014 19:44

Do sernika daję zawsze prawdziwe masło :)

ada.la

Zadanych pytań: 39

12.04.2014 19:48

ja dodaję masło

Margo1

Zadanych pytań: 2141

12.04.2014 19:53

Tak, daję masło

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

12.04.2014 20:18

do sernika zawsze masła

Janina

Zadanych pytań: 159

12.04.2014 20:23

Zawsze daję masło;)

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

12.04.2014 20:25

dodaję prawdziwe masło

Renata9

Zadanych pytań: 329

12.04.2014 20:43

tylko i wyłącznie masło

gosia56

Zadanych pytań: 466

12.04.2014 20:58

zazwyczaj dodaję masło do sernika

kuklik

Zadanych pytań: 604

12.04.2014 21:26

częściej używam margaryny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak