Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

halina17

Zadanych pytań: 271

12.04.2014 16:38

Do pieczenia serników używacie masła o zawartości 82 % czy margaryny?

Odpowiedzi (44)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

13.04.2014 15:32

również dodaje masło

everay

Zadanych pytań: 1

13.04.2014 16:33

masło jest najlepsze:)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

13.04.2014 19:36

Margaryna jedynie do wysmarowania blachy i to też nie zawsze, masło to jednak masło ;)

pajbek

Zadanych pytań: 257

13.04.2014 21:36

Zawsze dodaję masło :-)

mysza75

Zadanych pytań: 96

13.04.2014 23:15

a ja dodaję margarynę do sernika

Ania84

Zadanych pytań: 67

14.04.2014 09:18

ja dodaje prawdziwe masełko zrobione przez moją mamę :)

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

14.04.2014 09:40

ja od zawsze daję margarynę :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

14.04.2014 21:45

robię podobnie jak caralajna czyli bez masła i margaryny

Iwusia

Zadanych pytań: 242

14.04.2014 22:22

u mnie różni z tym bywa...

Magula

Zadanych pytań: 556

18.04.2014 20:39

Ja dodaje masło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak