Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

halina17

Zadanych pytań: 271

12.04.2014 16:38

Do pieczenia serników używacie masła o zawartości 82 % czy margaryny?

Odpowiedzi (44)

Renata22

Zadanych pytań: 672

12.04.2014 21:39

do serników tylko masło 82% tłuszczu!

kornelcia

Zadanych pytań: 13

12.04.2014 21:55

używam masła

Milka100

Zadanych pytań: 76

12.04.2014 22:05

też używam masła

norweska20

Zadanych pytań: 400

12.04.2014 23:54

do klasycznego masełko dodaje

Lidzia

Zadanych pytań: 21

13.04.2014 06:48

Do sernika dodaję masło.

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

13.04.2014 09:17

margarynę bielską

kasiaw

Zadanych pytań: 470

13.04.2014 09:49

masło zawsze dodaję

sara1

Zadanych pytań: 478

13.04.2014 13:54

zawsze masło

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

13.04.2014 13:57

Ja przeważnie do samego sernika nie dodaję masła,tylko do spodu pod sernik:)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

13.04.2014 14:57

do wszystkich ciast staram się używać masła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak