Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

08.12.2013 09:50

do smażenia ryb macie swoje jakieś panierki czy w mące je robicie

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.12.2013 11:13

tez rybę tylko smażę albo w mące albo w bułce tartej

mysza75

Zadanych pytań: 96

08.12.2013 13:16

tylko w mące panieruję

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

08.12.2013 13:41

najczęściej w mące

Odpowiedzi (32)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.12.2013 09:54

Nie uzywam kupnej panierki ,normalnie w jajku i bułce tartej .

berys18

Zadanych pytań: 1434

08.12.2013 09:54

najczęściej smażę w samej mące

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

08.12.2013 09:55

ryby smażę w mieszance mąki i tartej bułki

Wacław

Zadanych pytań: 1269

08.12.2013 09:56

rozmącone jajko i swojska bułka tarta

Romanowka

Zadanych pytań: 28

08.12.2013 09:56

Zależy jaka ryba :) Świeżą rybę smażę bez panierki, bez mąki. Rybki mrożone w jajku i bułce.

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

08.12.2013 09:57

robię w mące lub w bułce tartej

Seba

Zadanych pytań: 1313

08.12.2013 09:58

ja też robię w mące lub w jajku i bułce tartej

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

08.12.2013 09:59

1. mąka 2. jajko+śmietana+przyprawy 3. bułka tarta

pestka

Zadanych pytań: 424

08.12.2013 10:00

robię bułce tartej i jajku lub w mące - wszystko w niewielkich porcjach bo nie lubimy jak ryba ma zbyt dużo panierki

gibli

Zadanych pytań: 20

08.12.2013 10:02

ja mieszam mąkę z bułką tartą i jest pyszna panierka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak