Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

08.12.2013 09:50

do smażenia ryb macie swoje jakieś panierki czy w mące je robicie

Odpowiedzi (32)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

08.12.2013 10:44

Ja panieruję w jajku i bułce ale do ryby po grecku czy zalewy w mące

Noruas

Zadanych pytań: 232

08.12.2013 10:47

Moja mama robi w bułce tartej, ja raczej w mące.

patryska76

Zadanych pytań: 24

08.12.2013 10:48

Ja robię w mące lub bułce tartej, zależy ;-)

aniagdz

Zadanych pytań: 5

08.12.2013 11:22

a ja zapiekam z przyprawami i sosem w żaroodpornym ;)

iwi

Zadanych pytań: 115

08.12.2013 11:23

Panierka w jajku,bułce tartej i mące

Layna

Zadanych pytań: 30

08.12.2013 11:24

Nie robię panierek.

Barbara777

Zadanych pytań: 38

08.12.2013 11:33

jajku i bułce tartej lub samej mące

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

08.12.2013 11:57

Rybka to tylko z zwykłej panierce.

kasiaw

Zadanych pytań: 470

08.12.2013 12:27

w jajku i mące smażę do ryby po grecku i takie świeżo złowione do jedzenia. Filety na obiad smażę w jaku i bułce tartej

Niki22

Zadanych pytań: 46

08.12.2013 12:58

nie użwyam kupnych panierek robię jej w mące jakju i bułce albo w samej mące jeśli na głęboki tuszcz daje :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak