Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

08.12.2013 09:50

do smażenia ryb macie swoje jakieś panierki czy w mące je robicie

Odpowiedzi (32)

Edith85

Zadanych pytań: 20

08.12.2013 10:03

To zależy od rodzaju ryby. Najbardziej lubię takie bez żadnej panierki, a jeżeli już musi być to mąka i jajko.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

08.12.2013 10:06

panierka z czosnkiem i natka pietruszki

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

08.12.2013 10:11

najczęściej stosuję bułkę tartą

Renata9

Zadanych pytań: 329

08.12.2013 10:13

panieruję w jajku i bułce tartej

idealme

Zadanych pytań: 62

08.12.2013 10:14

zwykle robię tylko w mące, czasami dorsza jeszcze w bułce tartej :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

08.12.2013 10:23

to zależy od tego jaka to jest ryba

Alex_M

Zadanych pytań: 119

08.12.2013 10:30

mąka lub bułka tarta. ale najczęściej robię rybkę duszoną w śmietance

Alex_M

Zadanych pytań: 119

08.12.2013 10:31

aaa zapomniałam ;) jeszcze w cieście naleśnikowym bardzo lubię :) ale to raczej nie panierka :P

margaret

Zadanych pytań: 4

08.12.2013 10:32

bułka tarta i jajko

Beatris

Zadanych pytań: 43

08.12.2013 10:39

Albo w mące pszennej, albo w bułce tartej. Czasami w zmielonych płatkach migdałowych lub kukurydzianych.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak