Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

31.05.2015 13:47

Do zrobienia ciasta napoleonki używacie ciasta francuskiego, czy kruchego?

Najlepsze odpowiedzi (3)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

31.05.2015 20:37

Sama robię siekane ciasto.

Damiano

Zadanych pytań: 0

31.05.2015 21:35

Różnie robię, najczęściej na kruchym

Motorek

Zadanych pytań: 1446

31.05.2015 21:39

Wolę na kruchym cieście

Odpowiedzi (32)

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

31.05.2015 13:48

kruchego:)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

31.05.2015 14:25

wolę na kruchym :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

31.05.2015 14:27

Ja robię zawsze na cieście kruchym

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

31.05.2015 14:29

robiłam na francuskim ale nie byłam zadowolona bo się rozwarstwiało

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

31.05.2015 14:45

ja wolę ciasto kruche

Konczi

Zadanych pytań: 632

31.05.2015 15:00

wolę na francuskim :)

pestka

Zadanych pytań: 424

31.05.2015 15:00

lubię na cieście kruchym

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

31.05.2015 15:08

u mnie jak napoleonka to tylko na cieście francuskim

Janina

Zadanych pytań: 159

31.05.2015 15:16

Napoleonka na cieście francuskim;)

adelajda

Zadanych pytań: 234

31.05.2015 16:06

ja dla mnie to na francuskim

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak